Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Türkiye'nin iki yakası bir araya geliyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa temasları kapsamında Karaköprü Belediyesi tarafından tamamlanan 23 park, 5 semt pazarı ve kapalı otoparkın açılış törenine katıldı.
Karaköprü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 23 park, 5 semt pazarı ve kapalı otoparkın açılış törenine  Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Seydi Eyyüpoğlu,  Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve bürokratlar ile vatandaşların katıldı.
Çelik "İstanbul'da birileri niçin yürüyor, park için yürüyor. Park işini siz Recep Tayyip Erdoğan'a mı öğreteceksiniz? Allah aşkına parkı görmek istiyorsan o zihniyete göre Şanlıurfa'ya gel, bugün 23 parkı açıyoruz. Meydanlar yapılıyor. Yürülür mü yürülür, iktidara karşı çıkılır mı çıkılır. Bu demokrasilerde normaldir. Maaşınız düşüyor mu? Hükümet, bir karar aldı da 'çalışanlar, bin lira, iki bin lira alıyorsunuz maaşınızı indirdik mi' diyor Yunanistan, İtalya veya İspanya gibi. Böyle bir şey mi var, emeklilerin maaşını düşürdük mü, dondurduk mu, yok. Enflasyonun üzerinden maaş artışı yapıyoruz. Daha çok maaş olsun hazine de para biriktirip, millete vereceksin, öyle borçlanarak bol keseden atarak millete vermek olmaz, sonra fatura millete çıkıyor. Biz doğru bir politika izliyor, milleti eflasyona ezdirmiyor, maaşları da düşürmüyoruz."
Konuşmasında çözüm sürecine de değinen ve bu konuda Türkiye'de çatışma ortamının olmadığına dikkati çeken Faruk Çelik, Türk, Arap ve Kürtlerin geçmişte birlik ve beraberlik içerisinde çok sayıda savaşta ülkesi için mücadele verdiğini hatırlattı.
"Türkiye'nin iki yakası bir araya geliyor. İçerideki işbirlikçiler dışarıdaki düşmanlarımız Türkiye'nin problemlerinden arınmasını istemiyor. 'Bunlar, mutlaka bir şeylerle meşgul edilmeli, kendi enerjilerini içerde tüketmeli, kalkınmada harcamamalı' diyorlar. Bunun için önümüze yeni yeni entrikalar koyuyorlar. İnşallah sizin sağduyunuz ve bizim irademizle Allah'ın yardımıyla bu işi bozamayacaklar buna inanıyorum. Okullar yapıyoruz, gençlere burs veriyoruz. Üniversiteye giden gençlere yurt yapıyoruz. Özürlü ve engelli kardeşimize maaş veriyoruz, artırıyoruz. Sosyal yardımları vatandaşa dağıtıyoruz. Böyle sosyal bir devlet, vatandaşıyla iç içe bir yönetim, hizmet anlayışıyla yanıp tutuşan bir yönetim varken Türkiye'de huzursuzluk çıkartmaya çalışanları vatandaşlarımızın bir kez daha iyi düşünmesini istiyorum."
Burada 23 park ve semt pazarlarının açılışını yapıyoruz. İstanbul'da birileri neden yürüyor park için yürüyor. Park işini siz Recep Tayyip Erdoğan'a mı öğreteceksiniz? Park nasıl yapılır diye? Parkı görmek istiyorsan o zihniyetin devamı olan Şanlıurfa'ya gel 23 parkın açılışı yapılıyor" dedi.
Bakan Çelik'in, konuşmasının ardından Vali Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek, ve Seyit Eyyüpoğlu toplu açılış töreni kapsamında kurdele kesti
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49