Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Türkiye Slovakya maçı Urfa’da
A2 Milli Takımımız, International Challenge Trophy Turnuvası B Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Saat 15:00’de GAP Arena’da Slovakya ile karşılaşacak.
Konuyla ilgili Şanlıurfaspor kulüp basın sözcüsü A.Gökhan Gökmen yaptığı açıklmada;Şanlıurfa ilk defa Milli takımlar anlamında bir maça ev sahipliği yapacak. Şanlıurfaspor kulübü olarak, Şanlıurfalı sporseverlerin GAP Arena stadına gelerek milli takımımızı desteklemelerini arzu ediyoruz. İleride daha büyük turnuva ve organizasyonların kentimize verilmesi açısından çok önemli bir sınav olacağını bilmemiz gerekiyor. Şanlıurfalı taraftarlarımızın yarın oynanacak maçta stadı tıklım tıklım doldurmaları hepimiz için bir güzel örnek teşkil edecektir.
Ayrıca yarın oynanacak karşılaşmada A2 Milli takımımızın başında olan Şanlıurfalı teknik direktör Müfit Erkasap’’ın da gururumuz olduğunu belirtiyor, kendisine Slovakya karşısında başarılar diliyoruz.
Türkiye-Slovakya A2 Milli Takımları arasında oynanacak müsabakanın biletleri bugünden itibaren stadyum gişelerinden satışa sunuldu ve satış işlemi maç günü de devam edecek. Bilet fiyatları 1 TL olarak belirlenmiştir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49