Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Türkiye'de koronavirüsten bugün ölenlerin sayısı 31 oldu

Ülkemizde koronavirüs kaynaklı ölüm ve vaka sayısı azalıyor. 18 Mayıs'ta açıklanan verilere göre son 24 saatte 31 vatandaşımız hayatını kaybederken 1158 yeni vaka tespit edildi. Vaka sayısı 150 bin 593'e vefat sayısı ise 4 bin 717'e yükseldi.

Türkiye'deki koronavirüs salgınıyla ilgili son verileri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter hesabından paylaştı. Bakan Koca'nın açıkladığı verilerde günlük vefat sayısının 31'e kadar düştüğü de görüldü

Bakan, verileri paylaşırken şu mesajı verdi: "Yoğun bakıma ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor. Vaka sayısı öngörülebilir düzeyde seyrediyor. Koronavirüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelede evde kaldığımız günlerin rolü çok büyük. Yarın evde kalalım.

18 Mayıs verilerine göre Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle 31 kişi daha vefat etti. Salgın nedeniyle hayatını kaybeden hasta sayısı ise 4 bin 171'e yükseldi. Bin 158 yeni vaka tespit edilirken toplam vaka ise 150 bin 593'e ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49