Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Türk gazeteci Suriye Hayatını Kaybetti
Anadolu Ajansı Halep muhabiri Salih Mahmud Leyla, DAİŞ tarafından bomba yüklü araçla yapılan saldırıda hayatını kaybetti.
Anadolu Ajansı Halep muhabiri Salih Mahmud Leyla bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybetti.
Leyla, Halep kırsalındaki Hıreytan ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaşamını yitirdi. Saldırının meydana geldiği bölgedeki yerel kaynaklar bombalı eylemin terör örgütü DAİŞ tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi.
Temmuz ayında Halep'in Cemiyet ez-Zehra bölgesindeki çatışmaları izlerken yüzünden yaralanan Leyla, tedavi için Türkiye'ye getirilmişti.
Leyla görevi boyunca Suriye'nin kuzeyindeki çatışmalara ilişkin çok sayıda fotoğraf ve görüntü kaydetmiş, çatışma altında yaşayan halkın sıkıntılarına ilişkin raporlar sunmuştu.
 Suriye iç savaşında çektiği çok sayıda fotoğraf dünyanın önde gelen basın yayın organlarınca yayınlanmış, en fazla beğenilen görseller kategorisinde yer almıştı. Leyla ayrıca geçen yıl Anadolu Ajansı'nda savaş muhabirliği eğitimi almıştı.
 Halep'in kuzeyindeki Anadan ilçesinde dünyaya gelen Leyla (27) üniversite eğitimini bilgisayar teknisyenliği bölümünde tamamlamıştı.1 yıllık evli olan Leyla'nın eşinin hamile olduğu öğrenildi.
Kaynak : AA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48