Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Turan göreve başladı
Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Muş iline atanırken İlci'den boşalan Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan atandı. 
Yeni atanan İl milli eğitim müdürü Şerafettin Turan yaptığı açıklamada,
Değerli Şanlıurfalılar; Gönüllerinize girme, gönüller yapma, gönül eriniz olmaya talip olarak diyorum ki;
Peygamberler şehri olarak anılan ve tarihi 11.500 yıl öncesine kadar uzanan bu nadide şehrimiz de görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elbette amacımız bu nadide şehrimizde eğitimi daha ileri seviyeye taşımak olacaktır. Elbette ki başarı ekip çalışması ile mümkün olacaktır. Bu nedenle görevime yeni başladığım bu ilk günlerden itibaren en büyük güvencem, tecrübesine ve bilgi birikimine inandığım Şanlıurfa’daki eğitim yöneticileri ve öğretmenler olacaktır. Sizlerin de bildiği gibi insanı merkeze alan eğitim politikalarının başarılı sonuçlar verdiğini biliyoruz.
İnsanı temel alan eğitim anlayışı ile her bireyi ayrı bir dünya olarak kabul etmek gerektiğinin bilincindeyiz.Öğretmen olarak bizlere düşen görev sadece bilgi aktarmak değil, öğrencilerimizin davranış biçimlerini geliştirmelerine rehberlik ederek, ilgi ve yeteneklerinin farkına vararak onları hayata hazırlamaktır. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm yöneticilerimizle ve öğretmenlerimizle beraber vizyonumuz;bilgiye erişme becerisine sahip, verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış; sorgulayan, bağımsız düşünebilen, insana ve sanata duyarlı, değerlere saygılı, ilkeli ve özgüven sahibi bireyler yetiştirmek olacaktır.
Eğitimciler olarak çağımızın gerektirdiği her türlü bilgi, beceri ve donanıma sahip olmamız gerektiğini hiçbir zaman unutmamalıyız.Bizler öğrencilerimiz için eğitim kalitesinin artırılması amacı ile projeler ve çalışmalar yapacağız. Yetişkinlerimize yönelik mesleki, sosyal ve kültürel hizmetler ile okullarımızıçeşitli aktivitelerin yer aldığıhayat boyu öğrenme merkezleri haline dönüştürmek için çaba sarf edeceğiz. 
İlimizde faaliyet gösteren tüm paydaşlarımızla Şanlıurfa’daki eğitim sorunlarını veçözüm önerilerini,  işbirliği süreçlerini değerlendireceğimiz ve ortaya somut projelerimizi koyabileceğimiz toplantılar düzenleyerek iyi bir eğitim atmosferi oluşturmak istiyoruz.
Şehrimizde akademik başarının yanında, öğrenci, öğretmen, veli, ve yöneticilerimizle birlikte sosyal, sportif, kültürel her türlü çalışmayı ve projeyi oluşturacağımız sinerjiile harekete geçireceğimize inanıyorum. Daha iyiyi yapmak, daha güzele ulaşmak amacı ile gerçekleştirmek istediğimiz tüm çalışmalarımızda başta en büyük desteğin saygıdeğer öğretmenlerimizden, yöneticilerimizden, velilerimizden, basından ve bizi destekleyen tüm paydaşlarımızdan geleceğine inanıyorum.
Yukarıda azda olsa bahsetmeye çalıştığım eğitim anlayışı ile büyük bir gurur, heyecan ve sorumlulukla görevime başlamış bulunmaktayım. Görev yapacağımız süre boyunca tüm eğitim çalışanları, tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve tüm Şanlıurfalıhemşerilerimizin yardımlarını, desteklerini ve dualarını esirgemeyecekleri inancı ile saygı ve selamlarımı sunarım.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48