Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Tuğgeneral Özdemir Şan'dan Pekin Büyükelçimiz Önen'e Ziyaret
ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, Xiangshan Askeri Forumu'na katılmak üzere Pekin'de bulunan Tuğgeneral Özdemir Şan'ı Büyükelçilik konutunda kabul ederek istişarelerde bulundu.
Herkesin Türkiye’nin haklı konusunda doğru bilgi sahibi olması gerekir
Çinli Gazetecileri kabul eden ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, “Çin'in önde gelen basın kuruşlarından temsilciler ile Büyükelçiliğimizde bir araya gelerek, kendilerine Barış Pınarı Harekâtı ve Türkiye'nin güvenli bölge planı hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunduk. Hemen herkesin Türkiye’nin haklı konusunda doğru bilgi sahibi olması gerekir. Bizlerde bulunduğumuz ülkede, ileri gelen basın kuruluşlarının temsilcilerini Büyükelçiliğimizde kabul ederek, kendi vatandaşlarını bilgilendirmeleri maksadıyla detaylı ve doğru bilgiler verdik” dedi.
Bize bu gururu yaşattığın için teşekkürler Taha
Çin Pekin Büyükelçimiz Önen, “Çin'in Wuhan kentinde düzenlenen 7. Askeri Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil eden şampiyon güreşçimiz Taha Akgül, 125 kilo serbest stilde şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandırdı. Bize bu gururu yaşattığın için teşekkürler Taha” diyerek sevincini dile getirdi.
Güreşçimiz Türkmenistanlı, Ukraynalı, Polonyalı güreşçileri yenerek şampiyon oldu
Çin'in Wuhan kentinde düzenlenen 7. Askeri Olimpiyat Oyunlarında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Taha Akgül serbest stil 125 kiloda mindere çıktı. İlk turda Türkmenistan'dan Sohbet Belliyev'i 5-0, çeyrek Finalde Ukraynalı Aleksandr Koldovski'yi 4-0, yarı finalde de Avrupa 3.'sü Polonyalı Robert Baran'ı 4-0 yenen güreşçimiz finale yükseldi.

Altın madalya için Asya Şampiyonu İranlı rakibi Yadollah Mohebbi'niun karşısına çıkan güreşçimiz, rakibini 3-0 yenerek kilosunda şampiyonluğa ulaştı. Serbest stil 97 kiloda mindere çıkan Fatih Yaşarlı da, Çinli rakibini mağlup ederek bronz madalya kazandı.
Milli güreşçimiz, final müsabakasının ardından asker selamı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48