Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

'TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği Başlıyor

Türkiye genelinde çok sayıda öğrencinin katılacağı Bilim Şenliğinin tanıtım standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK, GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının desteklediği, TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği hazırlıkları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve Türkiye genelinde çok sayıda öğrencinin katılacağı şenlik için Piazza AVM'de tanıtım standı açıldı. Alışveriş merkezinde kurulan stantta Bilim ve STEM yarışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verildi. 19-21 Ekim tarihleri arasında Turgut Özal Parkında gerçekleştirilecek olan Bilim Şenliğinde 20 farklı atölyede Mühendislik, sanat, coğrafya, matematik, teknoloji tasarım, robotik kodlama, fen bilimleri, Türkçe, İngilizce, astronomi, geometri ile astronomi çalışması yapılacak.

Turgut Özal parkında gerçekleşecek olan şenlik için 19-20-21 Ekim tarihleri arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, otobüs seferlerini öğrenciler için ücretsiz yaptı. URFAKART öğrenci pasosuna sahip olan öğrenciler şenliğin yapılacağı 3 gün boyunca otobüs seferlerinden ücretsiz olarak yararlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49