Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

TSYD ve Sabah Gazetesi Temsilcisi Yıldırım'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Sabah Gazetesi ve Türkiye spor yazarları derneği Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Yıldırım yayımladığı mesajında; 95 yıl önce elde edilen zafere atıfta bulunularak, tüm Vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Yıldırım, "Aziz Türk milletinin, kahraman silahlı kuvvetleriyle bütünleşerek 30 Ağustos'ta elde ettiği zaferin 95'inci yıl dönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz., Mustafa Kemal Atatürk ile vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi derin saygıyla anarken, tüm vatandaşlarımızın ve Şanlıurfalı hemşerilerimizin Zafer Bayramını kutluyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49