Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Trambüs Projesi Rafa Mı Kalkıyor!

Dönemin Belediye Başkanı Nihat Çifti’nin 05,06.2017 tarihinde sözleşmesi imzalanan 09.06.2017 tarihinde işe başlaması yapılan ve 08.06.2018 tarihinde bitirilmesi gereken ve yaklaşık 82.570.075,2 TL ( 69.974.640.00 TL+ KDV) keşif bedelli Trambüs projesi tabelada belirtilen tarihin geçmesine rağmen henüz ortada olmayışı Şanlıurfa’da birçok vatandaşların tepkisine ve kafalarda soru işaretlerin oluşmasına neden olmuştu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeynel Abidin Beyazgül’ün trambüs projesinin gerçekleştirmesi beklenirken trambüsün test aracı tıra bindirilerek götürülmesi trambüs firmasına iade mi edildiği sorusunu akıllara getirdi.

Whatsapp Haber ihbar hattına gönderdikleri fotoğraflarla isyan eden vatandaşlar projenin iptal edildiyse 69 milyonun nereye gittiğini ve çöp mü olduğunu merak ediyor. Vatandaşlar konuyla ilgili yetkililerden açıklama bekliyor.

TRAMBÜS PROJESİ

Yaklaşık 69 milyon TL yatırımla 4 etaptan oluşan projenin ilk etabı, 7 bin 736 metre uzunluğundaki toplu taşıma merkezinden müzeler bölgesine ulaşım olarak planlandı. 2. Etabı toplu başıma merkezinden Karaköprü’ye, 3. Etabı toplu taşıma merkezinden Eyyübiye Devlet Hastanesine ve 4. Etabı ise toplu taşıma merkezinden Harran Üniversitesi Osman Bey kampüsü arasında raylı sistemle ulaşım ağı olarak planlanan Trambüs projesindeki araçların uzunluğu 25 metre.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49