Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Trafik Kazası hayatını kaybeden 6 Kişinin Cenazesi Halfeti'de defin edildi
Kaza dün Kocaeli TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Ziver Aktaş yönetimindeki TIR karşı şeride geçerek 1 minibüs ve 2 otomobile çarptı. Kazada, Şanlıurfa'dan Almanya'ya dönen ailenin bulunduğu minibüsteki 6 kişi ölürken, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kazada yaşamlarını kaybeden 35 yaşındaki Adnan Erdoğan, eşi 33 yaşındaki Fatma Erdoğan, çocukları 10 yaşındaki Melisa, 7 yaşındaki Müslüm, 5 yaşındaki Yakup ve 3 yaşındaki Yusuf'un cenazeleri otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Gaziantep'e götürüldü. Ardından Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Aşağı Göklü'ye getirilen cenazeler burada Türkçe ve Kürtçe ağıtlarla karşılandı, Yakınları sinir krizi geçirdi, cenazeler kılınan ikinci namazın ardından aile mezarlığına defin edildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHalfetıTrafık Kazası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48