Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Trafik Ekipleri Otobüs Klimalarını Denetledi
 Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Trafik Zabıta ekipleri, şehir içi ulaşımı sağlayan halk otobüslerinde klima denetimi gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, şehir içersinde toplu taşımacılık yapan halk otobüslerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde yine halk otobüslerinde havalı korna, çalışma karneleri, sürücülerin kılık kıyafet ile araçların camlarındaki filmlere yönelik denetimler yapan trafik zabıta ekipleri, bu kez de klima denetimi gerçekleştirdi.
Hava sıcaklığının her geçen gün artış gösterdiği Şanlıurfa’da trafik zabıta ekipleri, Ramazan ayında halk otobüslerinde klimaların çalıştırılıp çalıştırılmadığını takip etmek amacıyla denetimlerini sürdürecek.
Denetimlerde sürücüleri klimaları çalıştırmaları konusunda uyaran trafik zabıta ekipleri, araçlarında klima çalıştırmayan sürücülere ise işlem uyguladı.
Trafik zabıta ekiplerinin klima denetiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar zabıta ekiplerine teşekkür ettiler.
Trafik zabıta ekipleri, klima denetimini önümüzdeki günlerde sivil zabıta ekipleriyle de sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49