Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Trabzonlu Gönül Elçilerinin Mesajı Valiye İletildi

Gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ve üyeleri, Yeni Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aziz Budak, Güneydoğu TV Ana Haber spikeri Müslüm Çap, Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, Yeni Urfa Gazetesi Muhabiri Mehmet Er ve Urfanatik Gazetesi muhabiri Mustafa Bayar katıldı.

“Basın Mensupları Gönül Elçisi Projesi” kapsamında Geçen haftalarda Karadeniz’den Şanlıurfa’ya gelen 40 Karadenizli gazeteciyi ağırlayan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği misafir perverliğiyle Trabzon gazetelerinin manşetlerini süslemişti.

Kentin turistik bölgelerini gezen gazeteciler tarihi dokuya hayran kalırken düzenlenen sıra gecesiyle de Şanlıurfa’nın yemek kültürünü tatma fırsatı buldu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in Ankara programı nedeniyle katılamadığı gecede Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin kardeş cemiyeti olarak Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak hediyeleri kabul etmişti.

Vali Abdullah Erin için hazırlanan hediyeleri takdim eden Dernek Başkanı Tahir Gülebak ve üyeleri bu proje kapsamında Karadeniz bölgesi ve Şanlıurfa arasında bir kardeşlik, dostluk köprüsü kurulduğunu belirtti. Vali Abdullah Erin ise böylesi bir programa katkı sağlayan ŞUÇGAD’a teşekkür ederek böyle projelerin Şanlıurfa’nın tanıtımı açısından büyük öneme sahip olduğunu ve bu tür organizasyonlar da kendilerinin her türlü desteği ŞUÇGAD’a vereceğini belirtti.

Vali Abdullah Erin ise kendisine verilen hediyelerden dolayı memnuniyetini dile getirerek kendisi için özel yaptırılan 63 numaralı Trabzonspor formasına hayran kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48