Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Toru nerden nereye geldi
Ak Parti aday adayı İbrahim TORU  Gap Arena Kapalı Spor Salonunda dolduran sevenleri tarafından ayakta alkışlandı., Toru solunu dolduranlar karşısında hüzünlendi.
 Şanlıurfa’nın son dönemde yetiştirdiği mütevazi kişiliği ile bilinen Toru Şirketler Grubu ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru,Hafta içinde AK Parti Milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı. '' İbrahim TORU'ya sevgi mitingi'' adıyla büyük katılımlı ile Gap Arena Kapalı Spor Salonunda gövde gösterisi yaptı.
Öğle saatlerinde Gap Arena Kapalı Spor Salonu İbrahim Toru sevenleri tarafından tıklım tıklım doldu. saat 13: 00 başlaması gereken program yoğun katılım nedeniyle saat 14: 00 başlayabildi. Şanlıurfalı sanatçılar tarafından bir birinden güzel Türkçe, Arapça ve Kürtçe türkülerin ardından salona İbrahim Toru geldi. Toru izdihamdan dolayı ezilme tehlikesi geçirdi
 Kapalı spor salonda sevenlerine üç dilde hitap eden Toru, "Bu Pazar gününü bana ayırdığınız için teşekkür ediyorum Ben Eyyübeli olmaktan mutluluk duyuyorum inşallah adaylık verilirse size en güzel hizmetleri yapacağım" dedi.
İbrahim Toru Kimdir
 2 Mayıs 1976 yılında Şanlıurfa’da doğdu. 11 Çocuklu ailenin 2. çocuğu. Çocuk yaşta çalışmaya başladı. Ayakkabı boyacılığı ile başlayan hayat hikayesi, bir anda oyuncak kralı sonrasında Medya patronu oldu. O, aramızdan çok nadir çıkan kişilikli, yaptıkları ile övünmeyen bir insan. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49