Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Toplanan halk Dedaş binasına yürüdü
Şanlıurfa’da sürekli kesilen elektrikler isyan ettirdi. Toplanan yaklaşık 200 kişi Dedaş ait trafo merkezini   basarak camları kırdı, eşyaları yandırıldı, dedaş’a ait 2 araç ateşe verdi.
 
Şanlıurfa şehir merkezi ve çevre köylerinde sürekli kesilen elektrikler vatandaşları isyan ettirdi. Özellikle soğuk havalarda kesilen elektrikler hastalıkları ve çocukların okul ödevleri yapamaza duruma geldi. 2 ay önce toplanan halk Şanlıurfa Akçakale yolunu trafiğe kapattı araya giren bölge milletvekillerin çabaları sonucu yol trafiğe açılmıştı. Ama elektrik sorunu çözülemedi kesintiler devam etti.
 
Akşam saatlerinde başlayan dondurucu soğuğu birde elektrik kesintisi eklenince Yardımcı ve çevre köylerindeki yaklaşık 200  kişi Yardımcı köyünde bulunan Dedaşa ait trafo merkezini bastı. Dedaş binasın basan öfkeli halk binanın camlarını kırarak içerinde bulunan eşyaları dışarı çıkarıp ateşe verdi. Binaya asıla olan Dedaş bayrağını indiren öfkeli halk Dedaşa ait 2 aracı da ateş verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi Köye sokmayan öfkeli halk sık sık Dedaş aleyhine slogan atarak elektrik kesintilerin son bulmasını istedi. Jandarma köy de bulunan öfkeli halkı kontrol etmekte güçlük çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49