Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

‘Tonlarca ağırlıktaki kayalar can alabilir’
Karaköprü ile Sırrını birbirine bağlayan çevre yolunun sağ kısmında bulunan tonlarca ağırlıktaki kayalar insan hayatını tehdit ediyor.
Otogar’ın aşağı kısmında yer alan tonlarca ağırlıktaki kayalar geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışının ardından toprakta meydana gelen aşınmadan dolayı bazı kısımlarda ufak kayaların yol kenarına kadar düştüğü görüldü.
Gün içerisinde binlerce aracın geçtiği bu bölgeden tonlarca ağırlıktaki kayalar için herhangi bir önlem alınmaması durumunda yağışlı havalarda toprakta meydana gelen aşınma ve kaymalardan dolayı kayalar can alabilir.
Yağışlı havalarda toprakta meydana gelen aşınmalardan dolayı kayalıkların bazı kısımlarında alınan önlemler dikkatlerden kaçmazken bazı kısımlarında ise önlemlerin alınmaması insan hayatının ne kadar önemli olduğu gösteriyor.
Araç sürücüleri ise bu konuda şunları belirtiyor; “Kayalar için önlem alınabilir. Yağışlı havalarda görüyoruz ufak ufak kayalar yol kenarına kadar düşüyor. Bugün ufak kayalar düşüyorsa yarın büyük kayaların düşmeyeceği ne malum. Toprak artık kayaları taşıyamıyor. Bunların burada temizlenmesi gerekiyor. Allah korusun bu büyük kayalardan biri yol kenarına düşerse can alabilir. Yetkililer buna bir çözüm bulsun” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49