Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

TOKİ Yeşildirek İhalesini İptal Etti

TOKİ ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokolle Yeşildirek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışması daha önce başlatıldı. İlk aşamada “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü mülkiyetinde bulunan taşınmaz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan toplam 4,7 Ha büyüklüğündeki taşınmazların devri işlemleri gerçekleştirildi. Bu alanda 537 konut ve 44 dükkân inşa edilerek köhnemiş, çarpık yapılaşma bulunan ve yeterli sosyal donatı olmayan alandan hak sahiplerinin tasfiyesi planlandı.

29 Ağustos 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında 44 dükkân ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyordu.Projedeki konutların 104’ü 2+1, 205’i 3+1 ve 228’i ise 4+1 planında inşa edilecekti, ihalesi yapılan Yeşildirek kentsel dönüşüm projesi TOKİ tarafından iptal edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ral Yatırım Holding;

Ral Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada söz konusu ihalenin bütün teklifler reddedilerek iptal edildiği duyuruldu. Şirket tarafından konuyla ilgili olarak KAP’a yollanan açıklamada şöyle denildi:

“Şirketimiz Bağlı Ortaklıklarından HERA TEKNİK YAPI A.Ş.'nin 29.08.2018 tarihinde katılmış olduğu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen "Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" İhale komisyonunun kararı üzerine bütün teklifler reddedilerek iptal edilmiştir.”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismail Kurç 5 yıl önce

Alış tık biz Güdül meye

Avatar
Mustafa kan 5 yıl önce

Hic şaşirmadim orda bir iki ev milletin üstüne yıkılacak ki orda ki milletin sesi çıksın

banner24

banner49

banner48