Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

TOKİ konutları Ekim’de teslim edilecek
Maşuk’ta yaptırılan TOKİ evlerinin teslimatının 17 Ekim’de yapılacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun açıklamalarda bulundu.
Altun yaptığı açıklamada şunları kaydetti;
“Yaklaşık 4 yıl önce tarlaya bir tohum ektik çok şükür bugün semiresini verdi meyvesini verdi bu süre içerisinde en fazla emeği geçen başta Bakanımız Faruk Çelik’e ve o zaman vali olup daha sonra Belediye başkanı olan Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç’e bir kere daha teşekkür ediyorum. Allah bizi vesile etti oradan 3 bin tane maşukta konuk yapmaya vesile olduk. Bu 3 bin tane konut bitme aşamasına geldi bunlarda 450 taneyi de şöyle tarif edim Maşuk’a giderken sağ tarafta olan sarı bloklar A1,A2,A3,A3, B1,B2,B3,B4 283 ve 286 parsel olarak geçer bur da ki 450 konut bu ayın 15inde anahtarı teslim edilecek sahiplerine teslim edilecek sahiplerine şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle otursunlar Allah kazasız belası ağız tadıyla huzurla oturmaya nasip etsin.”
Altun açıklamalarına şöyle devam etti;
“Diğerleri de yani 2 bin 500 tanesi de Ocak ve Şubat ayında teslim edilecek. Bir kısmı ocakta bir kısmı Şubatta yani DG ve FG olanlar ocak ve şubatta teslim alacak. Yeni talebimiz oldu daha öncesinden de olmuştu daha önce ki talebimizi hep taze tutmak adına sürekli gündeme getiriyoruz yetkililerden. Kesin olmamakla beraber bizi 2016’nın programına aldıklarını söylüyorlar şuan beklemedeyiz, beklemekten başka çare yok. Ayrıyeten TOKİ ile yaptığımız görüşmelerde 2 ay içerisinde 1400 tane konutun temeli atılacak ihalesi yapılmış 1400 konutun temeli konutun temeli atılacak. Bu konutlarında yine bize söylediklerine göre sivil toplum kuruluşlarına vermeyecekler direk halka açık satış yapacaklar.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49