Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

TKB Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TKB’nin Şanlıurfa Buluşmaların ikinci gününde Nevali Otel’de düzenlenen Encümen Toplantısı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin sunumu ile devam ederken Türkiye’nin açık hava müzesi Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel ve sosyo-ekonmik yapısı anlatan videolar gösterildi.

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları uzun bir sunumda bir bir anlatan TKB’nin dönem başkanlığını yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Türkiye'de tarihi ve kültürel mirasları geleceğe taşımak adına hep birlikte ortak akıl ile çalışmalar yürütmek gerektiğinin altını çizdi.

Çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden TKB Danışma Kurulu ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, “Türkiye coğrafyasındaki tarihi ve kültürel değerlerimize bir bütün halinde bakıyoruz. Belediye Başkanları arkadaşlarımız bir birlerinin temsilcileridir. Bugün bir Belde, İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanlarına baktığımızda hepsi kentlerini en iyi şekilde temsil ederek tanır ve bilirler. Başkanımız Nihat Çiftçi’nin sunumu dinledik, bıraksalar akşama kadar şehrini tanıtır. Bu yüzden Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri Sezer Cihan, Birliğin son bir yıl içinde yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum yaparak buluşmaya gelen Belediye Başkanlarını ve diğer konukları bilgilendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48