Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Tirit ziyafetinde uzun kuyruklar oluştu
Şanlıurfa’da Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sabah namazı ardından yaklaşık 50 bin kişiye tirit dağıtıldı. Tirit ziyafetine gelenler Dergah Camisi'nin avlusundan tarihi kale eteğine kadar uzanan kuyruk oluşturdu.
 
Şanlıurfa Müftülüğü tarafından organize edilen tirit ziyafeti, sabah namazı ardından özel bir yemek şirketi tarafından hazırlanan tirit yemeği, Sabah namazının ardından Balıklıgöl Yerleşkesi'nde Hazreti İbrahim'in makamının bulunduğu Dergah Camisi'nin yanı sıra Sanayi Camisi'nde cemaate ikram edildi. yaklaşık..
 
Dergah camisinde açıklama yapan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, “Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir hafta boyunca sabah ve akşam namazlarından sonra birçok camimizde tirit verildi. Bir hafta boyunca yaklaşık 150 bin kişilik tirit verildiğini belirti.
Şanlıurfa Müftülüğü tarafından hazırlanan ziyafette, 6 ton et, 60 bin ekmek, 3 ton yoğurt, 1 ton limon, 185 kilo sarımsak kullanıldı
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49