Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

TikTokçu gençler üstgeçiti mesken tuttu!
Son günlerde birçok fenomenin ortaya çıktığı Şanlıurfa'da videoların çekildiği mekanlar izleyiciler için merak konusu oluyor. Kentte bulunan birçok fenomen video çekerken tercihlerini Şanlıurfa'nın farklı yerlerinde kendini gösteriyor.
Haliliye ilçesinde Atatürk bulvarında bulunan üst geçit tiktokçu bir çok fenomenin tercihi oldu. Hazırladıkları videoyu sosyal paylaşım sitesi olan tiktok'a koyan fenomenler büyük beğeni toplamayı hedefliyor
UZMANLAR UYARDI!
Uzmanlar, Çin’de geliştirilip Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede yaygın kullanılan ve sosyal medya uygulamaları arasında popüler hale gelen “TikTok”a karşı aileleri ve gençleri uyardı.
Daha çok müzik videolarının dudak eşleştirilmesi ile seslendirilmesi ve bunlara klip çekilmesi temeline oturtulan “TikTok” gibi uygulamaların, en fazla genç ve çocuklar tarafından kullanıldığına dikkati çeken uzmanlar, bağımlılık yapan bu uygulamalarda küfür ve argo kullanımı, şiddet, cinsellik, çıplaklık, uyuşturucuya teşvik, siber zorbalık ve cinsel istismarın da had safhaya ulaştığına işaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49