Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

THK Kupa Koşusu yapıldı
Türk Hava Kurumu adına düzenlenen 3.THK Kupası Koşusu Şanlıurfa hipodrumunda yapıldı. Törene Şanlıurfa Valisi,Cumhuriyet Başsavcısı,Vali Yardımcıları ve bir çok daire müdürü ile çok sayıda vatandaş katıldı. THK yöneticileri koşu sonrası Şanlıurfa Valisi Güvenç'i makamında ziyaret etti.
 
3.THK Kupası Koşusu Şanlıurfa hipodrumunda gerçekleşti. Türk Hava Kurumu adına Şanlıurfa'ya gelen Emekli Orgeneral Orhan Uysal 3.THK koşusunun büyük bir katılım ile gerçekleşmesinden dolayı gurur duyduklarını söyledi.
THK Şanlıurfa Şube Başkanı Murat Akaltun ise THK olarak her geçen gün Şanlıurfa'da havacılık kültürünü ve bilincini oluşturduklarını,Şanlıurfa'da ciddi bir alt yapının oluştuğunu ve kentte havacılığa olan ilginin çığ gibi büyümekle birlikte böylesi etkinliklerle dde vatandaşlar ile buluştuklarını söyledi. Akaltun '' Şanluurfa valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfa için büyük bir şanstır. Çünkü sayın valimiz gerek sportif gerekse de havacılık anlamında bizlere ve gençlere büyük katkıları olan birisidir. Böylesi insanlarrın eli öpülür. Bize her zaman desteiğini esirgemeyen valimize büyük teşekkürlerimi sunarım'' ded
 
3. THK koşusuna Şanlıurfalı vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Koşuda ayrıca birinci olan kişiye 40 Bin TL'nin sahibi oldu. Koşuyu kazanan atın sahibine ise THK Kupasını Şanlıurfa Valisi ve THK Teftiş Kurulu Başkanı Emekli Orgeneral Orhan Uysal ile THK Şanlıurfa Şube Başkanı Mural Akaltun verdi. THK yöneticileri koşu sonrası Şablıurfa Valisi Güvenç'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette havacılık adına Şanlıurfa'da yapılacak olan projeler hakkında valiye bilgi verdiler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49