Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

TFF'den sürpriz karar! 'Süleyman Seba Sezonu'
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Göksel Gümüşdağ basın açıklaması yaptı.
Yıldırım Demirören yaptığı basın açıklamasında, 2014/2015 sezonunu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya adadıklarını söyledi.
Demirören sözlerine şöyle devam etti;
"2014/15 sezonunu rahmetli Süleyman Seba'ya adamaya karar verdik. Centilmenliği, efendiliği ve saygısıyla, ömrünün sonuna kadar duruşuyla hepimize örnek oldu. Vefatıyla da hepimize, tüm farklı renklerimize rağmen birarada olabileceğimize karar verdi. Bu nedenle bu sezona Süleyman Seba sezonu adını verdik. Bu sezon herkese hayırlı olsun. Süleyman Seba sezonu bir şemsiye. Sadece isim vermek değil, her hafta bir etkinliğin şemsiyesidir. İleriki yıllarda da Özhan Canaydın ve Faruk Ilgaz isimlerini de sezonlara vereceğiz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48