Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

TES-İŞ Sendikasından Tek Ses
TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesinin 10.Olağan genel kurulunu oluşturacak delege seçimi DSİ GAP 15.Bölge Sosyal tesislerinde yapıldı.
 
TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şubesine kayıtlı DSİ 15. Bölge Müdürlüğü, DEDAŞ, Birecik Barajı ve  Sulama Birliklerinden oluşan delegeler belirlendi.
 
Delege seçiminde yılların Sendikacısı Ramazan Düzme’yi destekleyen delegeler   birlik ve beraberlik örneği sergileyerek bayram havasında  seçim sürecini yürüttü.
 
Tes-iş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan Düzme,  tüm çalışanlara teşekkür ederek. “şubemiz faaliyet alanı içersinde  bulunan işçi kardeşlerimiz birlik ve beraberlik  içerisinde çalışmakta , bizim kitabımızda ayırım yok,  Türküyle, kürdüyle, arabıyla,  alevisi ile sünnisiyle  bu devlete hizmet etmekteyiz.  Barış sürecini  biz yıllardır kurum içersinde gerçekleştirdik. İnşallah Ülkemizde de amacına ulaşır yıllardır akan kan durur. Herkes evinde huzurlu ve mutlu yaşar.Bu işçi kardeşlerim her şeyin en iyisine layıktır. Ben her zaman onların emrinde oldum ve olmaya da devam edeceğim. Bu gün delege seçiminde gösterdikleri tek ses beni duygulandırdı. onlara teşekkür ediyorum. “ dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49