Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

TES-İŞ 10 Olağan Kongresi Yapıldı
 ABDULLAH YİĞİT –ŞANLIURFA
Şanlıurfa nın DSİ GAP 15 Bölge Konferans salonunda Yapılan Tes iş sendikası Şanlıurfa 10. olağan genel kurulu yapıldı.
Divan Başkanlığına Tahsin Zengin, üyeler ise Abdulkerim Dörtkardeş, Mustafa Şahin, Sedat Çoğul oldular
Saygı duruşu ve istiklal Marşı nın okunması ile başlayan TES İŞ genel kuruluna gelen ise: Akparti Şanlıurfa millet vekili Halil Özcan, Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa il emniyet müdürü Mehmet likoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Tes iş Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Zengin, Şanlıurfa il genel sekreteri Uğur Hatip oğlu, Akpart il başkan Vekili Erkan Sözen, Kara köprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, cok sayıda Türkiye nin değişik il başkanlarının katılımı ile Tes iş üyelerinin katılması ile 111 üyenin oy kullanması ile yeniden başkanlığına ramazan düzme getirildi.
Tek liste halinde yapılan Tes iş genel kurulunda Ramazan Düzme güven tazeledi
Tes iş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan Düzme, yönetim kurulu asil üyeler ise Yusuf Aksoy, İzeddin Yıldız, Celal Doğma, Mahmut Dizci, Yedek üyeler: Mehmet Düzme, Mehmet Ulukahveci, Nihat Çakır, Mustafa Akbaş, Hacı Tek çakmak.
Bir teşekkür konuşma yapan Tes iş Şanlıurfa şube başkanı Ramazan Düzme ise" beni yeniden seçtiklerinden dolayı üyelerime teşekkür ederim biz Şanlıurfa da ve Türkiye de Şanlıurfa yı tanıtmak için Tes iş sendikasının Türkiye deki tüm şube başkanları şuan aramızda 2 gündür Şanlıurfa mız dalar onları ağırlanmaktayız kongremize teşrif ettikleri için teşekkür ederim. genel kurulumuza gelen konuklarımıza teşekkür ediyorum ben bırakmak istedim arkadaşlar bırakma dedi bizde Tes iş olarak Şanlıurfa da üyelerimize hizmet etmek için çalışmalarımız yerinde kaldığı yerden devam edeceğiz" Genel kurulda Tes iş sendikasına katkılarından dolayı Bazı kişilere plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49