Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor bayram sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Temayül yoklaması tamamlandı
AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyagül Temayül ile İlgili Basın Açıklamasında Şunları Söyledi.
AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi 7 Haziran tarihli yapılacak 25’inci dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Şanlıurfa İlimiz Aday Adaylarımızın Temayül yoklamasını Tamamlamış bulunuyoruz.Bu Temayül Yoklaması İçin 2797 Delegemiz Vardır.Ancak bu Delegelerimizin hem Zarf sayımı İmza sayımı Mutabakatı sonucu 1869 arkadaşımız Oy kullanmıştır.1869 Oy Zarfını 2 çuvala koyup mühürleyip bunları Ankara'ya Genel merkezimize götürüyoruz.Genel merkezimizde bunların sayımı yapılacaktır.Aday belirleme kriteri olarak değerlendirmede bu kriterlerden biri olarak yer alacaktır.
AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül Temayül yoklaması Açıklamasında şunlara yer verdi.
Böyle bir Demokratik yarışta Medenice yarış Sergiledikleri için yine Oy kullanan En uzak İlçelerimiz den buraya erken Saatlerde gelip sırasını bekleyip bu demokratik şölen de bende Varım diyen bütün İl ve İlçe Mensuplarımıza Teşekkür ediyorum Şehrimiz için Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48