Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Tel Abyad Polis Teşkilatı Göreve Başladı

Kızılay tarafından Tel Abyad’da kurulan Sevgi Mağazası açılış töreninin ardından Tel Abyad Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Vali Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile burada yapılan çalışmaları inceledi.

Polis teşkilatında görev almak için müracaat eden, gerekli güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra, mülakat ve eğitimleri başarıyla tamamlayarak göreve başlayan Tel Abyad yerel polisine hitaben bir konuşma yapan Vali Erin, Tel Abyad’ın güvenliğinin yavaş yavaş yerel polis teşkilatı olan Şurta’ya bırakılacağını söyledi.

Vali Erin, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: Tel Abyad’ın, Tel Abyadlıların ve Türkiye Cumhuriyetinin sizden beklentileri oldukça fazla. Burada yaşayan, terör örgütlerinin işgali döneminde buraları terketmek durumunda kalan Tel Abyadlı kardeşlerimizin emniyeti, huzuru, güvenliği zaman içerisinde tamamen size teslim edilecek. Birlik beraberlik içerisinde olun. Tel Abyad Polis kuvveti tek ses, tek yumruk, tek vücut olsun. Disiplinden taviz vermeyin. Görev yaptığınız sırada ve özel hayatınızda tertipli, düzenli olun. Vatandaşlarla olan ilişkilerinizde medeni ilişki düzeyinizi muhafaza edin. Amirlerinize tam bir sadakatle bağlı olarak çalışın. Mesleğinize ve görevinize bağlı olun. Böyle davranır ve disiplinli hareket ederseniz, Tel Abyad inşallah sizlerin de desteği ve görev aşkıyla çok kısa zaman içerisinde bütün Suriye’ye örnek olacak bir şehir haline gelecektir. Kanunsuzluklara, hukuksuzluklara kesinlikle müsamaha etmeyin. Kısa zaman içerisinde Tel Abyad’ı inşallah yaşanabilir bir şehir haline dönüştüreceğiz. Ama en çok dikkat ettiğimiz ve önemsediğimiz, başımızdaki amirlerin talimatları doğrultusunda hareket etmenizdir. Onlara tereddütsüz bir şekilde uymanızdır. Allah yardımcınız olsun. Allah Suriye halkıyla ve Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle birlikte olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49