Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Tek Cihazda Bütün Urfa Görünüyor
Şanlıurfa Valiliği tarafından Balıklıgöl’de açılan tanıtım merkezi sayesinde kente gelen turistler, cihazlar aracılığıyla kentin tarihi dokusuna ulaşma imkanı buluyor.
 
Türkiye’nin tek doğal akvaryumu olan Balıklıgöl’e her yıl yüz binlerce turist gelirken, gelen turistlerin büyük bir kısmı, kentin birçok noktasını görme fırsatı bulamıyor. Turistlerin her bölgeyi görmesi amacıyla oluşturulan teknolojik tanıtım merkezi, kente gelen turistler tarafından büyük ilgi görüyor. Kente gelen turistlerden özellikle hasta ve yaşlı olarak, daha çok uğradığı tanıtım merkezi görevlileri, günde yaklaşık yüz ziyaretçinin geldiğini belirterek, bu uygulamanın turistler tarafından beğenildiğini söyledi. Yaşlı ve hastaların birçok yeri gezme imkanı bulmaması nedeniyle tanıtım merkezine gelerek, görmek istediği yeri incelediğini söyleyen Mustafa Parlak adındaki vatandaş, “bu uygulama oldukça güzel bir uygulama oldu ve gelen turistler tarafından da çok beğeniliyor. İnsanlar buraya gelerek, çoğu zaman her yeri görme fırsatı bulamıyor. Öte yandan hasta ve yaşlılar da var. Her tarafı görmek isteyip de göremeyen vatandaşlar, buraya gelerek, istediği yeri cihazlar aracılığıyla görüp, inceliyor. Bu uygulama dolayısıyla belediye ve valiliğimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Turizm sezonunun tam açılmasıyla birlikte, tanıtım merkezinin daha fazla ilgi göreceğini belirten yetkililer, tanıtım merkezine ilginin her geçen gün arttığını kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49