Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Tehlikeye aldırış etmiyorlar
Şanlıurfa'da inşaat sıva ustaların tehlikeli geçim hayatları, işleri sürekli risk taşıyor ama eve ekmek götürmek zorundalar.
Güneydoğu bölgesinde özellikle Şanlıurfa'da inşaat sıva ustaların hayatları sürekli risk altında bazı inşaat sektöründe çalışan çoğu ustanın sigortası yapılmıyor. Bir çok işçi isim vermeden sorunlarını anlatmaya çalıştı. İşçilerinin bu kadar hayatlarını tehlikeye atıldığını defalarca dile getirildi inşaatlarda yeterli denetimin olmadığını hep bir kazanın olduğu zaman bu tür konular gündeme gelir.  Şanlıurfa Büyükşehir oldu artık denetimleri daha fazla ağırlık vermesi gerekir. inşaat alanı denetimlenmeli işçilerin can güveliği olup olmadığı kontrol edilmeli diye sitem ettiler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49