Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Tefeci Operasyonu
Şanlıurfa’da yüksek faiz karşılığında borç para vererek tefecilik yaptığı iddia edilen 14 kişi düzenlenen bir operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında polis çok sayıda imzalı borç senet ile silah ele geçirdi.
 
Vatandaşların aldıkları borç paraları zamanında ödeyemeyince alacaklıların kendilerinden alacaklarına karşılık tehdit ile yüksek miktarda faiz istedikleri yönünde şikayeti üzerine harekete geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Şanlıurfa merkezli 3 ilde tefecilere yönelik operasyon düzenledi.
 
Şanlıurfa merkezin yanı sıra Suruç İlçesi ile Gaziantep ve Mersinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 kişiyi tefecilik yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet başka bir kişi adına kayıtlı tabanca, 1adet kuru sıkı tabancadan çevirme bilya atar tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 50 adet fişek,132 adet imzalı boş senet,2 adet tapu senedi, 1 adet laptop bilgisayar ile 2 adet borçluların isimleri ile borç miktarlarının yazılı olduğu defter ele geçirdi.
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünde sorgulamaya alınan 14 kişi sorgulamalarının ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49