Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Tedavi sonrası yürümeye başladı
Yaklaşık 3 hafta önce Harran Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon hastalıkları kliniğine başvuran hasta B. K. vücudunun her tarafını sarmış enfeksiyon mikrobu yüzünden her iki bacağını da hareket ettiremiyordu. Yemek yiyemiyordu, konuşmada zorlanıyordu, büyük ve küçük abdestini yapamıyordu. Böbrekleri iflas etmiş ve akciğerleri su toplamış olduğu tespit edildi.
Harran Tıp Enfeksiyon hastalıkları anabilim dalı başkanı Doç. Dr. Hasan Karsen tarafından tedavi edilen hasta 3 hafta sonra yürümeye başladı.
Tedaviye başladıklarında belde kas içi birçok apseler olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Doç. Dr. Hasan Karsen, “Yapılan tetkikler sonunda hastamızın durumu çok kötü olduğunu müşahede ettik. Kalça eklemleri kitlenmişti. Bütün vücudu şişmiş ve su toplamıştı. Kanı lösemili hastaların kanı gibi bozulmuştu. Yoğun tedavi sonucu gördüğünüz gibi hastamızın durumu gayet iyi oldu. Şu an yürüyebiliyor. Konuşabiliyor. Ama tedavisi devam ediyor” diye konuştu.
Harran Üniversitesi Hastanesine ve Hasan Karsen’e teşekkür ettiğini söyleyen hasta B. K. “Gördüğünüz gibi şu an durumum çok iyi. Hasan Hoca ve ekibine teşekkür ederim. Benimle çok ilgilendi. Adeta yeniden doğdum diyebilirim” şekilden konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48