Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Tedaş Çiftçilere Ödeme Şekillerini Belirlendi
 Şanlıurfa'da elektrikle sulama yapan çiftçilerin yıllık trafo gücüne göre dönüm başına ve kuyu başına olmak üzere ödeme şekilleri belirlendi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı'ndan yapılan basın açıklamasında, "Tedaş tarafından elektrikle sulama yapan çiftçilerimiz için yıllık fiyatlar trafo gücüne, dönüm başına ve kuyu başına olmak üzere 3 kampanyalı şekilde belirlenmiştir" denildi. Yapılan açıklamada, "1. kampanya, trafo gücüne büyüklüğüne göre belirlenmiştir. Buna göre, 50 kva trafo olarak: 4 bin TL, 100 kva trafo olarak: 5 bin TL, 160 kva trafo olarak: 6 bin TL, 250 kva trafo olarak: 8 bin TL, 400 kva trafo olarak: 10 bin TL" olarak belirlendi. 2. kampanyada dönüş başı olarak 60 TL olarak açıklandı. 100 dönüm arazisi olan çiftçiye toplamda 6 bin TL ödenecek. 3 kampanya olarak ise kuyu başı olarak 7 bin TL ödeneceği açıklandı. Ödemeler tüm il ve ilçeler dahil olmak üzere Ziraat Bankasından yapılacak.

Öte yandan ödeme yapılacağı zaman dekonta kaç trafo bedelinin olduğu sayıya zorunlu olarak eklenmesi gerektiği bildirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49