Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği
Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.
 
Harran Kaymakamlığı Sosyal Tesisleri'nde Cumhuriyet Savcısı Sinan OK ve Adliye çalışanlarının organize ettikleri veda yemeğine; Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Cumhuriyet Savcısı Sinan Ok, tayini çıkan hakim ve savcılar ile diğer daire amirleri katıldı.
 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 2013 Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında, Cumhuriyet Savcısı Osman Nuri Çizmeci; Afyon'un Dinar İlçesi'ne, Hakim Zişan Gözlüdere, Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'ne ve Hakim Samet ALtınsoy, Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'ne görevlendirildi.
 
Yemekte konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Ok, "Bugüne kadar birlikte çalıştığımız hakim ve savcı arkadaşlarım Harran'daki görevlerini tamamladı. Bundan sonra da gittikleri yere adaleti götürecekler. Halkımızın adalet ihtiyacını karşılayacaklar. Ben bundan sonraki hayatlarında da başarılar ve mutluluklar diliyorum" dedi.
 
Daha sonra görev yerleri değişen hakim ve savcılar çalışma arkadaşları ve diğer daire amirleri ile helalleşti.
 
Yemek sonunda, tayini çıkan hakim ve savcılara plaketleri ve hediyeleri, protokol üyelerince verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49