Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Tayini Çıkan Hakim Ve Savcılara Veda Yemeği

Tayini çıkarak başka illerde görevlendirilen 38 hakim ile 28 Cumhuriyet Savcısı onuruna verilen veda yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Fatih Çam ve Enver Eroğlu ile Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli hakim, savcılar ve aileleri katıldı.

Tayini çıkan hakim ve savcılara bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başsavcı Öztoprak; “ Burada sadece adaletin tecellisi saiki ile hareket eden arkadaşlarımızın, yeni görev yerlerinde de aynı azim, özveri ve samimiyetle çalışacaklarından şüphemiz yoktur. Yeni görev yerlerinin, arkadaşlarımız, aileleri ve adalet teşkilatımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni görev yerlerinizde hepinize başarılar dilerim” dedi. Başsavcı Öztoprak daha sonra tayini çıkan Cumhuriyet Savcılarına yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Ardından Adalet Komisyonu Başkanı Mahir Taştimur, tayini çıkan hakimlere teşekkür plaketlerini takdim ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49