Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
Şanlıurfaspor Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına devam etti
 
GAP Arena stadında yapılan antrenmana İstanbul B.B.Spor maçında sakatlanan ve 5 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Banahene, izinli Sankoh katılmazken, Önder Turacı ve İzzet düz koşu yaptı.
 
Teknik Direktör Reha Kapsal nezaretinde yapılan antrenmandan sonra Hakem Ekrem Gerginci’nin yönetimi ile çift kale maç yapıldı.
 
Yapılan maçta ayağına aldığı darbe ile hafif sakatlık geçiren Ercan yazıcı maça devam edemedi.
 
Hata yapan futbolcuları sürekli uyaran Teknik Direktör Kapsal, bazen saha içerisine girerek öğrencilerinin yaptığı hataları gösterdi.
 
Yaklaşık 2 saat süren antrenmanı Şanlıurfaspor İcra Kurulu başkanı Mehmet Çavuş, idari işler sorumlusu Aziz Çayırcıoğlu, yönetim kurulundan İsmail Bağıban ve Halil Ateş’te izledi.
 
Antrenman öncesi açıklama yapan İcra Kurulu başkanı Mehmet Çavuş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çok iyi oynadıklarını ve galibiyeti kaçıran taraf Şanlıurfaspor olduğunu belirtirken, “Sahada çok koşan ve mücadele eden bir ekip olduğunu görüyoruz, ikinci yarıdan bu yana dördüncü maçımıza çıkacağız, daha iyi oynayan bir takım var artık, rakip kim olursa olsun, her maça galibiyet için çıkıyoruz, takım her hafta üzerine koyarak devam ediyor, inşallah bu hafta Tavşanlı maçını’da kazanarak mutlu bir şekilde Şanlıurfa’ya dönmek istiyoruz” dedi.
 
Teknik Direktör Reha Kapsal ise gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın maçlara her hafta daha iyi adapte olduğunu söyledi ve 3 puanı alarak kente döneriz dedi.
 
Kapsal, “Maçla ilgili 2 tane eksiğimiz var, Banahene sakat Sankoh’ta cezalı, her maça hazırlandığımız gibi hedefimiz 3 puan, yaklaşık 3 haftadır yeni oyuncular ile beraberiz, yeni bir toplulukla beraberiz, adaptasyon sorununu en kısa zamanda aşıp sonuca gideceğiz, Bildiğiniz gibi Urfa’nın iklim şartları ile Tavşanlı’nın aynı olmayacak, çok soğuk bir havada mücadele edeceğiz”
 
Simon Zenke’nin oynayıp oynayamayacağı ile ilgili soruya ise Kapsal şu şekilde cevap verdi: “Zenke 2 aydır kendi başına antrenman yapıyor, A2 takımına yollanmış, oyunun bazı bölümlerinde oynatarak, maç eksiğini tamamlamak istiyoruz, özel antrenmanlar yaptırıyoruz, adaptasyonu çok iyi, çok çabuk takıma alışacak bir yapıya sahip” diye konuştu.
 
Öte yandan Şanlıurfaspor kafilesi Cuma günü sabah saatlerinde Kütahya’ya hareket edecek, son antrenmanı Kütahya’da yapacak olan sarı yeşilliler, geceyi aynı şehirde geçirerek maç saatini bekleyecek.
 
PTT 1. Ligin 24. Hafta karşılaşmasında Tavşanlı Linyitspor-Şanlıurfaspor karşılaşması Kütahya Dumlupınar stadında oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak maçı Koray Gençerler yönetecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48