Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Tatlıses’in Mağarası Otel Oluyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in geçtiğimiz günlerde Urfa temasları sırasında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in doğdu mağara diye yanlış bir mağara gösterilmişti. Yanlış mağaranın Bakan’a gösterilmesinin ardından tartışmalar başlarken tartışmalara Tatlıses Çevresi mağara ile ilgili son noktayı koydu
 
Geçtiğimiz Pazar günü Şanlıurfaspor maçına gelen Tatlıses’in Hızmalı Köprü Mahallesinde bulunan ve gençliğini geçirdiği mağarasının bulunduğu alana otel yapılacak. Urfa’ya geldiği sırada Şehitlik Mahalle Muhtarı Mehmet Karakuş ile görüşen Tatlıses, mağaranın bulunduğu 383 metre karelik alanı da içine alarak toplam 8355 metre kare 4 ada üzerinde otel inşa edecek. Otel için İbrahim Tatlıses’in evinin civarında bulunan 60 parseli istimlâk ederek işe başlanacak. Otel inşaatını Şehitlik Mahalle Muhtarı Mehmet Karakuş İle İbrahim Tatlıses’in amcası oğlu Abdullah Tatlı yürütecek Otelin yapılmasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın de olumlu baktığı öğrenildi. Karakoyun Projesi ile birlikte yapılacak otel bölgenin çehresini değiştireceği tahmin ediliyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49