Öne Çıkanlar beyoğlu harran üniversite Harran Yılın Her Mevsiminde Twitter ve YouTube Vali Şıldaktan Şanlıurfalılara çağrı

Bu haber kez okundu.

Tatlıses’in kızı dünyaya geldi
Urfa'dan dönen Tatlıses eşini doğum sırasında yalnız bırakmadı. Ayşegül Tatlıses'in doğumunu gerçekleştiren Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş, doğum süreci hakkında şunları söyledi: "Ayşegül hanım, 40 haftayı bitirdiği ancak sancıları başlamadığı için kendisine normal doğumu başlatmak üzere halk arasında 'suni sancı' olarak bilinen yöntemi uyguladık. Pazartesi günü öğlen saatlerinde başlayan suni sancı uygulaması, yaklaşık 12 saat sürdü. Ancak normal doğumun gerçekleşmemesi nedeniyle sezaryenle doğuma karar verdik. 9 Nisan Salı gününün ilk saatlerinde, 01:00 itibariyle Elif Ada bebek, sezaryen doğumla dünyaya geldi. Kilosu 3 kilo 715 gr. Boyu 53 cm. olan Elif Ada, sağlıklı bir bebek. Tatlıses çiftini kutluyor, 'Allah analı babalı büyütsün' diyoruz."
 
Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat twitter sayfasından ' Elif Ada kızımız dünyaya geldi, Allah analı babalı büyütsün, herkes çok iyi, hepimiz çok mutluyuz.' açıklamasını yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49