Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Tatlıses öyle bir tweet attı ki...
Gezi Parkı olaylarına bir yorum da ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten geldi. Tatlıses sonunda sessizliğini bozdu ve Gezi Parkı eylemcilerine seslendi. Gezi Parkı eylemlerinde Hükümet kanadında olduğunu belli eden Tatlıses ayrıca sanat camiasından gelecek tepkilere hazır olduğunun mesajını böyle verdi: Varsın yalaka desinler...
 
İbrahim Tatlıses, Gezi Parkı eylemiyle ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere Twitter hesabından yanıt verdi.
"Bu gencecik civanlara bir şey olmasın, bütün arzum ve isteğim budur. Varsın yalaka olayım, ne var ki bunda? Keşke elimden bir şeyler gelse de yapsam, ancak dua ediyorum" diyen Tatlıses, eylemcilere de protestoları bitirip evlerine dönme çağrısı yaptı: "Annenizi, babanızı, ailenizi düşünüyorsanız; sizlerden özellikle rica ediyorum: Evlerinize dönün. Verdiğiniz mesajlar inanın ki alınmıştır." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49