Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Tatil onlarında hakkıdır
Şanlıurfa Zihinsel Engelli ve Aileleri birilikte Bir haftalık Aydın Kuşadası tatiline gitti.
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam derneği 110 üyesini ailesiyle birlikte Aydın Kuşadası Sosyal gelişim ve Deniz eğitimi gençlik kampına bir haftalık tatile götürdü.
Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam dernek Başkanı Bedih Satoğlu” Engelli insanlarda diğer insanlar gibi sosyal yaşam ihtiyacının bir kısmını karşılamak engellinin ve ailesinin de hakkıdır. Buda Hükümet ve yerel yönetimlerle sağlanan imkanlarla daha güzel şekilleniyor. Toplum içersinde engellinin engelliyle , engeli ailesinin başka bir engelli ailesiyle dertleşmek, kendi durumuna şükür etme gibi amaçları pekiştirmek amacıyla toplumda yüzeli engelli ve ailesiyle beraber Bir hafta sürecek Aydın Kuşadası Sosyal gelişim ve Deniz eğitimi gençlik kampına 110 üyeyi aileleriyle birlikte otobüslerle Aydın'a götüreceğiz.
Satoğlu sadece zihinsel engelli değil omurilik ve ortopedik engelli vatandaşların katılımıyla bir gezi düzenlediklerini söyledi. Gençlik ve spor ile müdürlüğümüzün desteği ve bizim girişimlerimiz Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, katkılarıyla Aydın ili Kuşadası gençlik kampına bir haftalık sosyal gelişim ve deniz eğitim kampına gidiyoruz yatma barınma Bakanımız karşıladı, Ulaşımda ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç , Eyyübiye, Haliliye ve Harran Belediyemizin ayrıca  Av. Şevket Küçük'ün katkılarıyla tatil gezisi düzenlendi.
Satoğlu, Burada ailelerimizde tatile gidiyor ailelerimiz engellileriyle beraber ömür geçiriyor onlarında sosyal aktiviteye   ihtiyaçları var onlar dışarı çıkamıyorlar onun için sosyal aktivasyon oluşuyor "dedi.
Engelliler daha sonra tahsis edilen otobüslere aileleriyle birlikte binerek Aydın Kuşadası'na doğru hareket etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49