Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Taşgetiren, Urfa kardeşlerini bağrına bastı
Abdullah YİĞİT 
Bir otelde düzenlen gecede Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren,"Kardeşlik, Resulullah'ın Elinden Tutar Gibi..." adlı bir konferans verdi.
Konferansa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, İl Müftüsü İhsan Açık , v Şanlıurfa Büyükşehir Genel Sekreteri Abdulkadir Açar Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol ve çok sayıda davetli katıldı.
Kur’an- Kerim Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İş Adamı İmam Aslan, düzenledikleri konferansa katılan herkese teşekkür ederek, Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren’i Şanlıurfa’ya getirmekten dolayı mutlulk duyduklarını söyledi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, “Şanlıurfa, bu zor günlerde de kardeşliğin başkentiyiz, Suriyeli kardeşlerimiz çadır kentlere yerleştirdik,  bildiği insanlarla elinden, gönlünden ne lazım gelirse paylaşan bir şehirdir. Bütün Şanlıurfalılara içtenlikle şükranlarımı sunuyorum. Bu hususta devlet olarak Şanlıurfa halkından çok büyük destek gördüm” dedi.
Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren, Şanlıurfa'nın  kardeşlik şehri olduğunun  , Suriyeli kardeşleri bağrına bastıklarını İslam ülkelerinin birlik olması gerektiğini söyledi ,Taşgatiren gelen konukalara Kardeşlik, Resulullah'ın Elinden Tutar Gibi..." adlı bir konferans verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49