Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Taşeron işçilerine konut müjdesi
KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın, “Biz önceki dönemde 550 TOKİ konutu taşeron işçilerimize kazandırdık yeni dönemde ihtiyacımız bitmedi. İlerleyen günlerde 500 konut daha yapılması noktasında taleplerde bulunduk. Sağ olsun Milletvekili adayımız Faruk Çelik bu talebimize olumlu yaklaştılar.500 TOKİ konutunun talep toplanmasına başlıyoruz.” dedi.
Kamu Şirket Personelleri Genel Başkanı Hakan Aydın gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamasında TOKİ müjdesi verdi.
 
Hakan Aydın yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti;
“Eski, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik Şanlıurfa’dan Milletvekili adayı olarak gösterildi. Bizlerde Faruk Çelik ile görüşmelerde bulunduk. Sayın Başbakanımıza iletmesi üzere Türkiye Taşeron işçisinin kadro talebinde bulunduğumuzu ifade ettik kendilerine, bilindiği üzere üç siyasi parti taşeron işçilere kadro sözünü meydanlarda söylüyor dillendiriyor. Âmâ biz çözümü AK Parti’de görüyoruz. Hükümette, iktidarda görüyoruz. İktidarın şimdiye kadar yapmış olduğu olumlu çalışmalarda görüyoruz.Bu anlamda Türkiye taşeron işçisi bu dönemin sonunda hem seçim bildirgelerinde kadro vaadiyle bulunmak istiyor.En kötü ihtimal daha önce sendikal haklarımız yoktu, bir takım sosyal haklarımız yoktu.Bu sosyal haklarla ilgili 2014 yılının son aylarında bir torba yasa tasarısı düzenlendi. Teşeronlara sendikal ve sosyal haklar kazandırıldı.Ama halen maaşlarımız çok düşük, bu bizim talebimizi tam karşılamış olmadı.Yeni dönemde de ya yeni bir paket, yahut kadro çalışmasının alt yapısının oluşturulması zeminin oluşturulması hususunda talebimizi sayın Faruk Çelik’e ilettik.Bununla birlikte önceki dönem bizi ciddi bir şekilde destekleri oldu. Hem AK Parti olarak hemde Faruk Çelik olarak destekleri oldu. Ben bütün kademelere teşekkür ederken bundan sonraki süreçte de önceki dönemlerdeki gibi desteklerinin devam etmesini bekliyoruz.”
 
Aydın, “Biz önceki dönemde 550 TOKİ konutu taşeron işçilerimize kazandırdık onların aracılığıyla yeni dönemde ihtiyacımız bitmedi. İlerleyen günlerde 500 konut daha yapılması noktasında taleplerde bulunduk. Sağ olsun Milletvekili adayımız Faruk Çelik bu talebimize olumlu yaklaştılar.500 TOKİ konutunun talep toplanmasına başlıyoruz. Taşeron işçileri arkadaşlarımız İl Sağlık Müdürlüğü karşısında KAŞİP Genel Merkezimize gelerek müracaatta bulunabilirler. Üye olmamış olanlar üye olduktan sonra başvuruda bulunabilirler. Çünkü öncelikle üyelik şartı var. Üye olmak kaydıyla taşeron işçisi olan bütün arkadaşlarımıza yeniden konut kazandırma sevincinin içerisindeyiz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49