Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Taşaltın, Genç Çiftin Nişan Yüzüklerini Taktı

HRÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kübra Ergin ile HRÜ Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü öğretim üyesi Gökhan Kuzucanlı kenteki bir otelde düzenlenen törenle nişanlandı.

HRÜ Rektörü Ramazan Taşaltın, genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Akademisyen çifte mutluluklarının daim olmasını dileyen Taşaltın, "Kuzucanlı ve Ergin ailesinin değerli evlatlarının mutluluğuna şahit olmak bize gurur veriyor. Üniversitemizdeki iki akademisyenin ömür boyu birbirlerine destek olmaları temenni ederek bu nişanın hayırlı olmasını diliyorum. Kızımız Kübra ile oğlumuz Gökhan'ın mutlulukları daim olur inşallah." dedi.

Nişan törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Sarıışık ve Abuzer Akpunar ile çiftin yakınları, bazı akademisyenler ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49