Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Tarım Bakanı Pakdemirli Şanlıurfa'ya Geldi!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin en büyük tarım işletmesi olan Şanlıurfa Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde yapımı tamamlanan ve 60 bin dekar alanı suyla buluşturacak yatırımın açılışını ayptı.
Devlet Su işleri Genel Müdürlüğünce yürütülen yaklaşık 70 Milyon TL projenin açılışı için Şanlıurfa’dan Ceylanpınar helikopter ile harekete geçti. Açılışa Bakan Bekir Pakdemirli ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, TİGEM Genel Müdürü Ayşe Ayşin ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız katıldı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,"Türkiye'nin en büyük tarım işletmesi Ceylanpınar'da 60 bin dekar araziyi sulamaya açarak, Mezopotamya topraklarını suyla buluşturuyoruz. Böylece topraklarımızdan yılda 2 defa ürün alacağız, ekonomimize de 4 kat fazla katkı sağlayacağız. Hayırlı olsun."diye konuştu
Ceylanpınar TİGEM arazisine hayat verecek yaklaşık 70 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen TİGEM-Ceylanpınar Sulama Projesini Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin tarafından açılışı yapılarak hizmete girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48