Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Tarihin Sıfır Noktasında Şiir Akşamları
Tarihin Sıfır Noktası olarak bilinen Şanlıurfa’da 21 Eylül 2013 tarihinde IV. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamları düzenleniyor. Şanlıurfa Belediyesi ile Anadolu Yazarlar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği IV. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamlarında 3 dilde şiirler okunacak. 
Kürtçe, Türkçe ve Arapçı şiirlerin seslendireceği Şiir Akşamlarına 23 şair ve edebiyat yazarının katılacağı bildirildi. Sunuculuğunu ünlü şiir yorumcusu Meçhul Kaptan Niyazi Gedik'in yapacağı "IV. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı" Balıklıgöl Platosunda bulunan Amfi Tiyatroda saat 20.00'de başlayacak.
Türk ve dünya şiirinin seçkin şairlerinin yanı sıra, ülkemizdeki önemli edebiyat dergilerinin yöneticileri, şiir organizasyonlarının koordinatörleri, akademisyen ve gazetecilerin katılacağı ‘IV. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı’nın gündüzünde saat 11.00'de, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine yönelik 'Gençlikte şiir' konulu bir panel düzenlenecek. Ayşe Sevim'in oturum başkanı olacağı panele Cevdet Karal, Hüseyin Akın, Mahmut Bıyıklı, Mehmet Narlı konuşmacı olarak katılacak. Oturum Başkanlığını Özlem Fedai'nin yapacağı, Ali Ural, Hüseyin Su, Hüseyin Karaca, Ercan Yılmaz ve Bahtiyar Aslan'ın konuşmacı olacağı 'Metbuattan sanal aleme şiir' paneli ise Şair Nabi Kültür Merkezi'nde saat 14.30'da başlayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49