Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Tarihin Sıfır Noktasına Tarihe Yolculuk Turları Başlıyor
 Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarihe yolculuk turlarına 21 Eylül 2013 tarihinde başlıyor.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba öncülüğünde, halkın kendi tarihi, kültürel ve turistik değerlerini görmeleri ve tanımaları amacıyla 2005 yılında başlatılan, "Tarihe Yolculuk Turları" 9 yıldır devam ediyor. İlkbahar ve sonbar da iki dönem şeklinde devam eden tarihe yolculuk turlarında Harran, Bazda Mağaraları, Hanel Barur, Şuayb Şehri, Soğmatar, Göbeklitepe gibi ören yerlerini vatandaşlar ücretsiz olarak gezdiriliyor. Turizm otobüsüyle belediye önünden alınan vatandaşlara tarihe yolculuk esnasında, su, meyvesuyu, ayran ve kumanyalar da ücretsiz olarak dağıtılıyor. Günübirlik olarak gerçekleşen tarihe yolculuk turları belediye önünden başlayıp belediye önünde sona eriyor.21 Eylül’de başlayacak tarihe yolculuk turlarına katılmak isteyenlerin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49