Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Tanburacı, 500 Tam Puanla 2019 Türkiye 1'incilerinden Biri Oldu

TED Şanlıurfa koleji öğrencisi Mina Tanburacı, LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla 2019 Türkiye 1'incilerinden biri oldu. Eğitimde Türkiye sıralamasında son sıralarda yer alan Şanlıurfa'nın elde ettiği bu başarı sevinç ile karşılandı.

TED Şanlıurfa Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Reşat Kızılateş “Öğrencilerimiz bir yıl boyunca hız kesmeden yoğun bir tempo ile bu sınava hazırlandı. Çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını aldıklarını düşünüyorum. Öğrencimiz Mina Tanburacı bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi oldu. Kendisini, ailesini ve emek veren bütün öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. Aslında başarımız bununla sınırlı değil. İki öğrencimiz bir yanlış iki öğrencimiz de iki yanlış yaparak önemli başarılara imza attılar. Bu nedenle sınava giren tüm öğrencilerimiz taktire şayan nir sonuç almışlardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48