Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Tanal,Ulucanlar köyün sorunları için önerge verdi
Naci Çetindağ

Şanlıurfa merkez Ulucanlar köyün sit alanı mağduriyetini CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal TBMM’de mağduriyetinin giderilmesi için  Başbakana soru önergesi verdi.
Ulucanlar Köyü, Harran'ın, 18 km kuzeyinde yer alır. Eski adı Nakiphandır. Ulucanlar Höyüğü 2008 yılında Tabii Varlıklar Bölge Kurulu tarafından korumaya alındı. Köy halkı höyüğün biran önce Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kazılmasını istiyor

Ulucanlar köy halkı mağduriyetlerini Şanlıurfa milletvekilleri çözmedi  CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal köyün sorunların TBMM’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a soru önergesiyle sordu. Ulucanlar köyü halkı yıllardır sit alan mağduru istimlak bedelleri ödenmedi Ulucanlar köyü Şanlıurfa köyleri arasında en fazla haberlere konu olan bir tarihi köydür köy halkı  köylerin sorunlarıyla ilgilendiği için CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal’a teşekkür etti.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın verdiği soru önergesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48