Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Tabletlerini Vali Vekili Seçilmişten Aldılar
Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Eğitimde Fatih Projesi kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğrencilerine tabletlerini dağıttı.
 
2013 yılında yapılan pilot çalışmalar doğrultusunda Şanlıurfa’da daha önce iki okulda dağıtımı yapılan tabletlerin ardından Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilere de tabletleri dağıtıldı. Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinde görev yapan 23 öğretmen ve 124 öğrenciye tabletlerini dağıtan Vali Vekili Seçilmiş; Fatih Projesini hayata geçirenlere, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, teşekkür etti.
 
Eğitimde FATİH (Farkındalıkları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi ile Şanlıurfa’da 68 adet ortaöğretim okulunda toplam 1578 adet “Etkileşimli Tahta” kurulumu tamamlanırken, proje kapsamında okullara çok fonksiyonlu yazıcı ve doküman kameraların teslim edildiği bildirildi. Ayrıca 1530 öğretmene de tahtaların kullanılması ile ilgili eğitimler verildi.
 
Yine Fatih Projesi kapsamında Osmangazi Anadolu Lisesi, Viranşehir Anadolu Lisesi ve Siverek Karacadağ Anadolu Lisesi öğretmenleri için gelen tablet bilgisayarlar da okullarına teslim edildi. Altyapı kurulumu tamamlanan 68 okulun öğretmen ve öğrencilerinin de 2014 yılı eğitim öğretim yılı sonuna kadar tablet bilgisayarlarına kavuşacakları bildirildi.
 
Tabletlerin dağıtıldığı törene Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve okul yöneticileri ile öğretmenler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48