Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şutso, Kocaeli’li İşadamlarını Ağırladı
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) aralarında Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ‘in de 50 kişilik Kocaelili işadamı grubunu ağırladı.
 
Yaklaşık 50 kişilik Kocaelili işadamı grubu, İzmit-Ankara seferlerine başlayan Anadolu Jet’e destek amacıyla düzenlenen geziyle geldikleri Şanlıurfa’da ŞUTSO’ya da bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarete AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyelerinden İdris Alp, Yekta Türker, Şahin Talus, Mehmet Öksüz, Mehmet İpşiroğlu, SKM Başkanı Halit Çokan, KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli’ndeki çeşitli sivil toplum örgütleri adına İdris Ersoy, Salih Akduman, Erdoğan Yılmaz, Ayhan Varol, Baki Karaman, Recep Bilal Şengün’ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 50 kişi katıldı.
 
Şanlıurfa’ya gelen İşadamı Heyeti’ne Siverek Kaymakamı olan, Kandıra eski Kaymakamı Hamza Erkal rehberlik yaptı. Heyet önce Cevahir Konuk Evi’ne giderek kahvaltı yaptı. Cevahir Konuk Evi’ndeki Kahvaltının ardından Şanlıurfa’daki tarihi ve turistik yerleri dolaşan heyet, Akşam saatlerinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette, ŞUTSO Meclis Başkanvekili Mustafa Taş ilimizi anlatan bir sunum yaptı. Sunumun ardından bir konuşma yapan ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek “Kocaeli ve bölgesindeki çok değerli misafirlerimiz ilimize gelerek bizleri son derece onurlandırdı. Şanlıurfa sanayi ve turizm olarak çok önemli bir atılım içerisinde, özellikle Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in ilimizde gerçekleştirdiği birlikte hareket etme olgusunun da etkisiyle, ilimizde daha da önemli adımlar atılacaktır” dedi.
 
ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek’in konuşmasının ardından KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Murat Özdağ konuşmasında “Öncelikle nezaket buyurup bizleri kabul ettikleri için ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili, Meclis Başkanı ve Başkanvekili ile üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler buraya yanı başınızdaki olumsuzluklardan ve ciddi sıkıntılardan ötürü sizlere destek vermeye geldik. Bu bir dayanışmadır, bu bir gönül vermedir, omuz vermedir. Amacımız sizlerle birlikte daha iyi daha doğru şeyler de yapmak. Ayrıca, sizleri Kocaeli’ye davet ediyoruz. İnşallah Kardeş Oda Protokolünü imzalayacağız. Bu vesileyle bilgi birikimimizi tecrübelerimiz paylaşarak bir birimize daha fazla yardımcı olmaya gayret edeceğiz”
 
Konuşmaların ardından ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ’a ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş de AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek’e günün anısına plaket verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48