Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

ŞUTSO Çağrı Merkezi Hizmete Girdi

Üyelerimizden gelen talep ve öneriler ile tespit edilen sorunlar artık Çağrı Merkezi üzerinden, daha hızlı ve pratik olarak yanıt bulacak. Bu uygulama için hazırlanan 0850 532 63 63 numaralı hattı çeviren Üyelerimiz, hafta içi 08:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 saatleri arasında öneri, istek ve şikayetlerini anında ve en kolay yoldan yetkililere iletebilecek.

Çağrı Merkezine Ücretsiz Ulaşılıyor

Odamızın hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız kapsamında, Üyelerimize daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, bilgi, danışma, yönlendirme ve benzeri istekleri anlık olarak karşılayabilmek amacıyla “ŞUTSO Çağrı Merkezi” 01 Aralık 2018 tarihi itibariyle hizmete açıldı. Odamızın tüm birimlerinde sunulan hizmetlere ilişkin sorularınız, Çağrı Merkezimizin 0850 532 63 63 numaralı hattından, herhangi ekstra bir ücret ödenmeksizin, operatörlerimiz tarafından cevaplandırılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48