Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Şutim esnafından tam destek
Ak Parti Haliliye aday adayı Mahmut Kırıkçı Şanlıurfa sebze ve meyve komisyoncular derneği (ŞASEMKOM) ziyaret etti.
 
Ak Parti Haliliye aday adayı Mahmut Kırıkçı ASEMKOM ziyaret etti ziyaret Şanlıurfa sebze ve meyve komisyoncular dernek başkanı Faruk Akbaş ve dernek üyeleri Kırıkçı’yı ağırladı.
 
Mahmut Kırıkçı dernekte yaptığı konuşmada” biz ziyaretlerimizi en başta STK, dernekler, esnafları ziyaret ediyoruz bu kapsamda Hal ve Şira dernek başkanları bize ev sahipliği ettiler bizi ağırladılar bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum bu çalışmalar kapsamından onların hem gönlünü hem aklını hemde kalbi desteklerini bekliyoruz kalbi derken Urfa için ve esnaf için doğru olan tercihler konusunda ortak akıl ön planda çıkacak tercihler noktasında kendilerinden destek bekliyorum” dedi.
 
Şanlıurfa sebze ve meyve komisyoncular dernek başkanı Faruk Akbaş” Yerle secim öncesi aday adayları bizleri ziyaret etmekteler Bugünde yıllarca Şanlıurfa Belediye başkan yardımcılığı yapan Mahmut Kırıkçı bizleri onurlandırdı. Mahmut beyle beraber çalışmalarımız oldu yaklaşık 4 yıldır esnafın sorunların aşılması için temas halindeyiz bu çalışmalarda biz her zaman Mahmut Beyi yanımızda gördük memleket için çok önemli projeleri var  ayrıca Şutim için yapılacak projeleri beraber tartışacağız bizim için her şeyden önce projeler önemli aday adayları önemli projelerle yanımıza gelmeleri lazım Mahmut beyde bu konuda önemli projeleri var kendisinde hayrılar diliyoruz ”dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49